22 Dél-balatonon nyaralók eladók
csalad
Kód:2131.
Balatonlelle kedvelt külterületi részén Kis-hegyen kínálunk megvételre a Balatonra, és a környező dombokra is panorámás külterületi ingatlant. A szántó besorolású ingatlanon egy 25 nm-es gazdasági épület kapott helyett, melyben 2 szoba lett kialakítva. A házhoz egy fa szerkezetű teraszt építettek, ahonnan élvezni lehet a gyönyörű kilátást, és a nyugalmat. A telken továbbá egy 15 nm-es pince, és egy pagodát kemencével is kialakítottak. Az ingatlanon közmű nincs. A villanyt aggregátorral, a vizet fúrt kúttal lehet megoldani.
Irányár:22,99 millió


További képek
Ft
Kód:2191.
Lesenceújfalun kínálunk megvételre zártkerti ingatlant ,amin szőlő, lakóház elnevezésű 1183m2, b, szántó 1694m2 területű föld tartozik összesen 2877m2. A rajta lévő lakóház 70m2-es , utca fronton egy nagyobb szoba , konyha, szoba, külön bejáratú tároló helyiség. Az ingatlan erdő közepén bújik meg a fák ölelésébe, amelyet csend és nyugalom vesz körül a Balaton felvidéki Nemzeti Park területén. Az ingatlan kifüggesztéses zártkert. Vezetékes villany nincs, de kiépítése következő időben ígért. Víz ásott kútból megoldható, amiben most is megfelelő víz mennyiséget ad. Az épület 60cm -es vályogból épült, száraz jó klímájú épület. A ház tavaly ősszel új tetőt kapott, új kémény épült, valamint külső és belső vakolások és festések történtek. A terület füvesített, szőlő nincs rajta. Remek lehetőség kikapcsolódásra, a Balaton 10 percre autóval.
Irányár:31,9 millió

Kód:2176.
Siófok kedvelt üdülőrészén a Balatontól 1200 méterre kínálunk megvételre 996 nm-es parkosított telken lévő 40 nm-es könnyűszerkezetes nyaralót. Az ingatlan 2021 ben teljeskörű felújításon ment keresztül, mely magában foglalja a burkolatok, falazat, szigetelés, szerelvények, víz, villany hálózat, tető teljes cseréjét. A riasztórendszerrel felszerelt házban egy nappali, konyha étkezővel, egy félszoba, és egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel lett kialakítva. Az ingatlan fűtéséről elektromos „H” tarifás klíma gondoskodik. A rendezett telken egy tároló, egy tágas grillterasz, kertitó került kialakításra.
Irányár:69,9 millió


További képek
Ft
Vissza