csalad
Kód: 1699.
A Balaton déli partján Balatonlellétől 15 km-re Karád településén 2500 nm-es gazdálkodásra is alkalmas telken eladó 70 nm-es felújítandó családi ház. A 70 nm-es ingatlan téglából épült az 1960-as években. A házban egy előtérből nyílik a nappali 2 nagy szoba, egy félszoba, , illetve külön étkező, és konyha, spájz, fürdőszoba. A telken külön melléképületeket alakítottak ki. Az ingatlan fűtése cserépkályha, közművek:Víz, villany, szennyvíz, gáz telken.
Irányár: 3 millió Ft
Kód: 1734.
Balatonlellétől 20 km-re, Gamás csendes településén kínálunk megvételre 2986 nm-es gazdálkodásra is alkalmas telken lévő 70 nm-es vegyes falazatú családi házat. Az ingatlanban egy előtér, 2 tágas nagyszoba, spájz, konyha, fürdőszoba Wc-vel lett kialakítva. Az ingatlan felújítását elkezdték, több helyen új nyílászárókat építettek be. Az összközműves ingatlan fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak.
Irányár: 4 Millió Ft

További képek
Kód: 1616.
Balatontól 5 km-re Kötcse fejlődő településén kínálunk megvételre 1710 nm-es festői panorámás telken lévő 90 nm-es teljesen felújítandó vegyes falazatú lakóházat. Az 1940-es években épült családi házban 3 szoba, 1 fürdő, és konyha helyiségek lettek kialakítva. A házban csatorna, víz, villany bevezetve, a gáz a telken belül van. A ház mögött egy 10 nm-es kis melléképület, illetve egy 12 nm-es száraz pince is kialakításra került.
Irányár: 4,5 millió Ft


További képek
Kód: 1595.
A Balatontól 25 km-re az Igal termálfürdőhöz közel kínálok eladásra 1600 nm-es gazdálkodásra is alkalmas telken lévő 95 nm-es 1980-ban épült tégla családi házat. A korszerűsítést igénylő, de szerkezetileg jó állapotban lévő teljesen tégla családi házban 1 nappali, 1 étkező, konyha 3 szoba, és 1 zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A komfortos lakóház fűtéséről fa tüzelésű kályha gondoskodik. A telken továbbá több melléképület, pince lett kialakítva. Közművek: Víz, villany, gáz.
Irányár: 4,5 millió Ft


További képek
Kód: 1736.
Balatontól 15 km-re Kötcse fejlődő településén kínálunk megvételre 2023 nm-es panorámás, rendezett telken lévő 65 nm-es felújítandó vegyes falazatú lakóházat. A családi házban 2 tágas szoba, 1 fürdőszoba Wc-vel, és konyha, és egy spájz helyiségek lettek kialakítva. A házba víz, villany, gáz bevezetésre került. Az ingatlan fűtéséről gázkonvektorok, gondoskodtak. A házhoz egy tégla építésű garázs is ki lett alakítva.
Irányár: 5,3 millió Ft


További képek
Kód: 1252.
A Balaton déli partján Balatonlellétől 15 km-re Karád településén kínálok eladásra, 1400 nm-es telken lévő 95 nm-es lakóingatlant. A vegyes falazatú családi házat az 1960-as években építették, majd folyamatosan karbantartották. Az ingatlan belsejében egy konyha, spájz, fürdőszoba, 2,5 szoba, nappali lett kialakítva, fűtése fa tüzelésű kandallóval lehetséges. A telken több melléképület, garázs, ásott kút, és egy 15 nm-es pince is található. Közművek: víz, áram, csatorna, gáz az utcán.
Irányár: 5,5 millió Ft
További képek
Kód: 1531.
A Balaton déli partján, a Balatontól 4 km-re Ordacsehi fejlődő településén kínálok eladásra 1200 nm-es egyenes telken lévő 70 nm-es felújítandó tömésházat. A lakóházban 3 szoba, 1 konyha, és egy fürdőszoba lett kialakítva. A házhoz tartozik nyári konyha, illetve több gazdasági épület is. Közművek:Víz, villany, csatorna, gáz az utcában.
Irányár: 5,5 Millió Ft

További képek
Kód: 1703.
A Balaton déli partján, Balatonlellétől 4 km-re, Látrány fejlődő településén központjában telek áron kínálok eladásra 1982 nm-es saroktelken lévő 65 nm-es lakóházat. A vegyes falazatú családi ház az 1900-as évek elején épült. A felújítandó házban egy nappali, 2 szoba, kamra, spájz lett kialakítva. A telken több melléképület is található, egy nagyobb pincével, illetve ásott kúttal. Közművek: Víz, villany a házban, gáz, csatorna a telken. Az ingatlan elhelyezkedéséből, méretéből adódóan felosztható két telekre is. Jó lehetőség lakóház építésére, felújításra, hiszen a település központjában nem találni ekkora telket.
Irányár: 4,5 Millió Ft
Kód: 1561.
Balatontól 5 km-re Látrány fejlődő településén kínálok eladásra 900 nm-es telken lévő 65 nm-es vegyes falazatú családi házat. A felújítandó lakóházat az 1960-as években építették, belső elosztását tekintve egy szoba, nappali, fürdőszoba, konyha és spájz található benne. A közműves családi ház fűtéséről gáz konvektor gondoskodik. Közművek: víz, villany, gáz. A csatorna az utcán, csak rá kell kötni. A rendezett egyenes telken több melléképület, és autóbeálló is kialakításra került.
Irányár: 6,5 millió Ft
További képek
Kód: 1281.
Balatonlellétől 10 km-re kínálok eladásra 2798m2 telken 60m2 családi házat. Folyamatosan karbantartott nyaralónak használt ház ,de állandó lakás céljára is ideális. Helyiségek: 2 szoba,közlekedő,előtér,fürdőszoba,gardrób szoba,fedett déli tájolású terasz, ház folytatásában pedig egy fedett autóbeállót építettek ki a tulajdonosok. Fűtése gáz konvektoros ,meleg víz ellátást villany bojler biztosítja. Gyönyörű panoráma tárul elénk a somogyi dombságra.
Irányár: 7.2 Millió Ft
További képek
Kód:1558.
Balatonboglártól 25 km-re, csendes környéken, kínálok eladásra 2482 nm-es rendezett telken lévő felújított 85 nm-es családi házat. A lakóingatlant 2015-ben teljesen felújították, mely magában foglalja a teljes víz, és villanyvezetékek cseréjét, az új tetőt, és az új nyílászárókat, hideg, és meleg burkolatokat. Belső elosztását tekintve, egy 20 nm-es teraszról jutunk be egy előszobába, onnan nyílik a nappali, a konyha, 1 szoba, 1 félszoba, fürdőszoba, külön wc. Közművek víz, villany. Az ingatlan fűtését fa tüzelésű kályhával oldották meg.
Irányár:7,4millió Ft
További képek
Kód: 1521.
A Balaton déli partján a Balatonlellétől 15 km-re csendes környezetben,1392 m2 telken, 120 m2 jó állapotú családi ház eladó. A karbantartott lakóházban egy nappali, 1 szoba, 2 félszoba, konyha/étkező, főzőfülke, kádas fürdőszoba/wc, kazánház lett kiépítve. A házban Radiátoros központi fűtés, vegyestüzelésű kazánnal. A rendezett telken melléképület, pince, és fedett tüzelőtároló lett kialakítva. Közművek: Víz, villany, csatorna, gáz az utcán. . Meleg vízellátás villanybojlerrel. Aljzatburkolatok: parketta, padlószőnyeg, mettlachi, pvc. Bútorzat megállapodás szerint.
Irányár: 7.900.000 Ft
További képek
Kód: 1713.
Balatontól 4km-re kínálunk megvételre 4427 nm-es rendezett telken lévő 86 nm-es teljesen tégla családi házat. A lakóházban egy előtér, 2 szoba, egy nappali, kádas fürdőszoba, külön wc lett kialakítva. A rendezett telken belül található egy nagyobb nyári konyha, pince, illetve gazdálkodásra, állattartásra alkalmas melléképületek. Az összközműves ingatlan fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak.
Irányár: 8,5 millió

További képek
Kód: 1413.
Balatontól 4 km-re, Látrány rendezett településén kínálok eladásra 2587 nm-es gazdálkodásra is alkalmas saroktelken lévő lakóházat. A 81 nm-es családi ház 1971-ben épült teljesen téglából. Belső elosztását tekintve egy előtér, nappali, 2 tágas szoba, egy konyha, és egy fürdőszobából áll. A ház fűtését cserépkályha biztosítja, közművek villany, víz, csatorna, gáz a telken. A gazdálkodásra kialakított telken több melléképület, illetve egy pince lett kialakítva. Méretéből, és elhelyezkedéséből adódóan a telek tovább osztható 2 külön telekké is. Látrány fejlődő település, orvosi rendelővel, iskolákkal, boltokkal. A Balaton mindössze 5-10 perc alatt elérhető.
Irányár: 8,7 millió
Kód: 1735
Balatontól 4km-re Látrány szép településén kínálok eladásra 1770 nm-es gazdálkodásra is alkalmas telken lévő 80 nm-es vegyes falazatú, korszerűsítést igénylő családi házat. A lakóingatlanban 2 szoba, nappali, konyha, spájz, fürdőszoba lett kialakítva. Az összközműves ingatlan fűtéséről gázkonvektor gondoskodik.
Irányár:8,8 MFt
Kód: 1612
A Balatontól 8 km-re Szőlősgyörök településén kínálok megvételre 2400 nm-es megosztható dupla telken lévő 100 nm-es vegyes falazatú, átlagos állapotban lévő lakóházat. A Családi házba egy előszobából jutunk be, onnan nyílik a konyha, kádas fürdőszoba, illetve a nappali, és 1 tágas nagyszoba, valamint 1 félszoba. Az ingatlant folyamatosan karbantartották szerkezetileg, jó állapotban van. Az összközműves, azonnal költözhető lakóház fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. A rendezett telken több gyümölcsfa, és egy kisebb akácos lett telepítve. A telken továbbá gazdálkodásra alkalmas több tégla melléképület is kialakításra került.
Irányár:8,8 MFt

További képek
Kód: 1522.
A Balaton déli partján a Balatonlellétől 15 km-re csendes környezetben,1526 nm-es megosztható egyenes telken, 80 nm-es jó állapotú családi ház eladó. A 2006-ban épített, szigetelt lakóház földszintjén egy amerikai konyhás nappali, 1 félszoba, fürdőszoba, külön Wc lett kialakítva. Az emeleten pedig 2 szoba, 2 gardrób lett kialakítva, melynek ablakából festői kilátás tárul elénk a környező dombokra. A házban jelenleg fa tüzelésű kandalló szolgáltatja a meleget, de a központi, radiátor fűtéshez a csövezés, elő van készítve. A rendezett telken melléképület lett kialakítva. Közművek: Víz, villany. Csatorna a telken belül, gáz az utcán.
Irányár: 9,5MFt
További képek
Kód: 1654.
Balatonlellén a Balatontól 3 km-re 890 nm-es osztatlan közös tulajdonú telken kínálunk megvételre 83 nm-es vegyes falazatú lakóházat. Az 1950-es években épített, majd 2010-ben felújított családi házban, egy fedett teraszról jutunk egy tágas amerikai konyhás nappaliba, melyből 2 szoba, és egy fürdőszoba nyílik. A felújítás során új tetőszerkezet, nyílászárok, valamint a szerelvények cseréjét végezték el. A közműves ingatlan fűtéséről 2 cserépkályha gondoskodik. Közművek, víz, villany, csatorna. A gáz a telken.
Irányár: 11,9 MFt
További képek
Kód: 1795.
Balatonboglár kertvárosában a Balatontól 4 km-re kínálunk eladásra 2068 nm-es megosztható telken lévő 68 nm-es vegyes falazatú, felújítandó családi házat. A házban előtér, nappali, konyha, 2 szoba lett kialakítva. Az ingatlanon belül víz, szennyvíz, villany. Irányár: 12,8 millió Ft
Kód: 1780.
Balatonlellén a Balatontól 2km-re kínálunk megvételre 687 nm-es telken lévő 75 nm-es családi házat. A vegyes falazatú házban egy beépített terasz, nappali, konyhafülke. 2 szoba, és egy zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A telken több melléképület is kialakításra került. Az összközműves ingatlan fűtéséről gázkonvektor gondoskodik.
Irányár: 12,99 MFt
További képek
Kód:1692.
Eladásra kínáljuk a Balatontól 20 km-re elhelyezkedő Gamás rendezett településén teljesen 1984-ben épített azóta folyamatosan karbantartott 120 nm-es családi házat. A ház 3631 nm-es dupla telken található, melyből kb 1000- nm részt szépen parkosítottak, a maradék részt gazdálkodásra használják a gondos tulajdonosok. A lakóházban egy előtér, egy nappali, konyha, fürdőszoba, külön wc, és 3 nagyszoba, és egy félszoba lett kialakítva. A szépen karbantartott, jó állapotban lévő lakóház fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, mely a ház alatt lévő pincében van elhelyezve. A rendezett telken továbbá egy garázs, és melléképületek találhatóak. A házat folyamatosan karbantartották a gondos tulajdonosok. Az ingatlan a város a központjában található, közelben boltok, és a buszmegálló.
Irányár:13,2 millió Ft
További képek
Kód:1744
A Balatontól 8km-re, Szólád rendezett településén kínálok eladásra 2109 nm es telken lévő 2 apartmanból álló vegyes falazatú családi házat. A lakóingatlan 2 külön bejáratú apartmanból áll, az első részben (50nm) egy konyha, spájz, 1 szoba, fürdőszoba, és a galériás hálószoba lett kialakítva. A házrész folyamatos felújítás alatt van, új villany, víz szerelvények, új fürdőszoba, új konyha. Fűtése gázkonvektor, cserépkályha. A másik házrészben (40nm)a felújítást elkezdték, de annak befejezése az új tulajdonosra vár, a lakrészben a szerelvényezések elkészültek, de konyhát fürdőszobát ki kell alakítani.
Irányár:13,6 millió Ft
További képek
Kód:1726
Balatonlellétől 3 km-re kínálunk megvételre 1158 nm-es 2003-ban felújított 80 nm-es tégla családi házat. A lakóingatlan földszintjén egy tágas nappali, zuhanyzós fürdőszoba, külön Wc, két 2 hálószoba, és egy külön megközelíthető konyha lett kialakítva. A külön megközelíthető, még befejezés előtt álló emeleten szoba, és fürdőszobát alakítottak ki. A ház felújítása során többek között új tetőszerkezet, új héjazat, új nyílászárók,új villany, víz szerelvények és új burkolatokkal látták el az ingatlant. Közművek: Víz, villany, csatorna. A ház előtt az utcán a gáz. A lakóingatlan fűtéséről vegyestüzelésű kazán gondoskodik.
Irányár:13,9 millió Ft
További képek
Kód: 1749.
Balatontól 15 km-re Buzsák szép településén kínálunk megvételre, 2297 nm-es gazdálkodásra is alkalmas telken lévő 128 nm-es vegyes falazatú családi házat. A lakóházba egy 60 nm-es zárt teraszról jutunk be a házba. A családi házban egy tágas nappali, 4 szoba, étkező, konyha, spájz, fürdőkádas, és zuhanyzó fürdőszoba, külön Wc lett kialakítva. Az összközműves ház fűtéséről fa tüzelésű kazán, vagy gázkazán gondoskodik. A telken több melléképület, garázs, illetve gyümölcsös lett kialakítva, amelyen 50 db vegyes gyümölcsfa is ültetve lett. Az ingatlant folyamatosan karbantartják a gondos tulajdonosok 2012-ben új tetőszerkezetet építettek, és új nyílászárókkal korszerűsítették. Irányár: 15,5 millió Ft

További képek

Vissza